Telefon
WhatsApp
ERDEK CUMHUR İTTİFAKI MEYDANDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Erdek Cumhur İttifakı, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu.
Cumhur İttifakı Erdek Belediye Başkanı Adayı Turan Gün, saat 17.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. 
İlk olarak Cumhur İttifakı Meclis Üyelerinin tanıtılmasının ardından Cumhur İttifakı Erdek Belediye Başkanı Adayı Turan Gün sahneye çıktı. Gün, "Biz bir yola çıktık. Biz bu memleketin bu durumu hakketmediğini düşünüyoruz. Erdek çok geride kaldı. Erdek'e büyükşehirin eli değdi de Kapıdağ'a yeni bir çevre oluştu. Şimdi bunu Erdek'e taşımayı düşünüyoruz." dedi. Bir miting konuşmasında Sındırgı'nın Erdek'ten daha çok turist ağırladığı ile ilgili video konuşmasını izleten Turan Gün, "Biz de bunları hakkediyoruz. Bu konuda çok geride kaldık. TOKİ Başkanı ile görüşme yaptık. Bize yer gösterin, girişimlere başlayalım, dediler. Ben seçildiğim takdirde koltukta oturan başkan olmayacağım. Erdek için koşturan, geri kalmış Erdek'i ileri taşıyan bir başkan olacağım." dedi.
 
Vaatlerinden bahseden Turan Gün, "Bisiklet ve yürüyüş sahil yolumuzu sahilden Ocaklar'a bağlamak istiyorum. Taş Restoran'ın altındaki dolgu alanına yeni işletmeler kazandırmak istiyoruz. Çevre yolu projesi hazır. Çevre yolunu tamamladıktan sonra ro-ro gemilerini de Narlı'ya taşıyacağız. Kırsal mahallelerimizdeki imar sorunlarını da çözeceğiz. Depreme dayanıksız belediye binasını yıkıp yerine depreme dayanıklı bir bina yaparız en üst kata da Balbucks'u koyarız. Biz doğru yatırımlar, doğru hizmetler yapmaya yemin ettik. Erdek'in TOKİ'ye, hayvan tedavi merkezine, yaşlı bakımevine ihtiyacı var. Biz, Erdek'i hakkettiği yere taşıyacağız. Kaybedilen 30 seneyi, 5 seneye sığdıracağız." ifadelerini kullandı. 
 
Başkan Karışık'a eleştiride bulunan Turan Gün, "Erdek'e biz hizmet ettik diyor. Siz ne yaptınız biz yaptık, biz. Yücel Yılmaz'la iyi geçiniyorum, diyor. Senin adayın Ahmet Akın." dedi.
 
Ardından sahneye çıkan MHP Erdek İlçe Başkanı Arif Kılıç, "İlk günden MHP olarak Cumhur İttifakı'nın ve Turan Gün başkanımızın yanındayız. İnşallah 31 Mart akşamı zaferle bu meydanı hınca hınç dolduracağız." ifadelerini kullandı.
 
Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, "Hizmet emin ellerde olursa yapılır. İyi düşünelim. Bu işin partisi olmaz. Büyükşehir ve hükümet AK Parti'de, belediye CHP'de. Hizmet geldi mi? O yüzden beş senemizi zayi etmeyelim." dedi. 
 
Son olarak sahneye çıkan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, "Biz çok çalıştık. Artık sıra sizlere geldi. Biz gezdikçe şehrimizin sorunlarını belirledik ve çalışmaya başladık. Biz 22 yıllık bir iktidarız. 31 Mart'ta yeni bir zaferimiz olacak. Türkiye şu an yerli ve milli mühendisleri ve fabrikalarla İHA ve SİHA üretiyor. Bu dik duruş bize yıllardır çözülemeyen sorunları çözmeyi nasip ediyor. Bu kadar şeyi yapan bir adama patates 15 lira oldu ben oy vermeyeceğim, demek yakışmaz. Bize yakışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'ın ve Cumhur İttifakı Erdek Belediye Başkanımız Turan Gün'ün yanında durmaktır. Yapılan hizmetler ortada. Yücel Yılmaz, Erdek'e cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımını yapmıştır. Biz istiyoruz ki hükümet, büyükşehir ve belediye birlikte olsun, üçlü olsun güçlü olsun. Biz biri on yapmak istiyoruz. Sizlerden destek istiyoruz." dedi.
 
Miting sonrasında iftar saatinde halka balık ekmek dağıtımı yapıldı. İftardan sonra ise Cumhuriyet Meydanı'nda Cenk Tevetoğlu konser verdi.
Oğulcan Bölükbaşı 
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız